Субстанція

HD 7.3 2024
У минулому Елізабет Спаркс була зіркою Голлівуду, а тепер веде найпопулярніший фітнес-проєкт. Незабаром на її шоу збираються взяти нову зірку, тож героїня вирішує спробувати унікальний засіб під назвою Субстанція. Таким чином, замість артистки з'являється сексуальна і молода жінка Сью, якій доведеться розплатитися за все, що відбувається.

Дикий робот

HD 8.586 2024
Епічна пригода про мандрівку робота ROZZUM 7134, скорочено «Роз», що зазнала корабельної аварії на безлюдному острові. Тепер їй доведеться пристосуватися до суворих умов навколишнього середовища, поступово налагодити стосунки з тваринами на острові та навіть замінити батьків осиротілому гусеняті.

Платформа 2

HD 5.649 2024
Нова ув’язнена виступає проти неоднозначних правил розподілу їжі, установлених таємничим лідером у в’язниці з жорстокою системою вертикального розміщення камер.

Азраїл: Світ тиші

HD 5.8 2024
Світ, де всі зберігають мовчання. Релігійна громада з жінкою на чолі полює на дівчину, яка втекла з ув'язнення. Схоплена, вона має стати жертвою, що вгамує давнє зло, але навіть у цій безнадійній ситуації вона продовжує боротьбу за власне виживання. Боротьбу, що штовхне її в епіцентр боротьби сил добра та зла.

Бітлджюс Бітлджюс

HD 7.205 2024
Після несподіваної сімейної трагедії, три покоління родини Дітц повертаються додому у Вінтер-Рівер. Життя Лідії, яку досі переслідує Бітлджюс, перевертається догори дриґом. Її бунтівна донька-підліток Астрід знаходить на горищі таємничий макет міста і випадково відкриває портал до потойбічного світу. Проблеми назрівають в обох світах, тому це лише питання часу, коли хтось тричі вимовить ім'я Бітлджюса. Як тільки це станеться, пустотливий демон повернеться і влаштує хаос у своєму фірмовому стилі.

Геллбой: Горбань

HD 4.8 2024
Агент Геллбой і його напарник з «Бюро паранормальних досліджень і захисту» повертаються після зриву містичного ритуалу, який міг стати початком вторгнення монстрів з інших вимірів у наш світ. Хоча місія пройшла вдало, принаймні за стандартами Геллбоя, герої потрапляють в автотрощу. Опинившись у закинутому селі, вони зустрічають Горбаня, що тероризує місцевих жителів, збирає їхні душі та підкорює їх собі.

Terrifier 3

HD 7 2024

Гра кілера

HD 6.3 2024
Ветерану-вбивці діагностовано хворобу, яка загрожує життю, і він дає дозвіл на самогубство. Після наказу про вбивство накидається ціла армія колишніх колег, і з’являється нова інформація. Настає божевілля.

Проект «Тиша»

HD 7.1 2024
Через туман на великому мосту відбувається аварія, і з фургона, на волю вириваються дуже злі експериментальні собачки.

Джокер: Божевілля на двох

HD 5.8 2024
Артур Флек запроторений до лікарні Аркгем, де очікує на суд через злочини, скоєні ним в образі Джокера. Розриваючись між двома особистостями, Артур не лише пізнає справжнє кохання, а й також віднайде музику, яка завжди грала всередині нього.

Фільми