Cevher

HD 7.4 2024
Bir aerobik programının yıldızı olan Elisabeth Sparkle, ilerleyen yaşı yüzünden 50. doğumgününde kovulunca yıkılır. Gizemli bir laboratuvar ona, damarlarına zerk edildiğinde "kendisinin daha iyi bir versiyonunu" ortaya çıkaracak mucizevi bir maddeyi kullanması önerisiyle yaklaşır. David Cronenberg, John Carpenter, David Lynch ve Michael Haneke’den esinlenen yönetmen Coralie Fargeat’ın büyük ses getiren ilk filmi İntikam’ın (2017) ardından çektiği bu çağdaş zaman eleştirisi alabildiğine stilize, zihinlerde kesinlikle iz bırakacak, zaman zaman kanlı, dehşet verici ve bazen de komik. Her yanıyla olağanüstü Demi Moore, kendi imajını da acımasızca yansıtan Elisabeth’i canlandırırken alabildiğine cesur.

Vahşi Robot

HD 8.6 2024
Bu destansı macera, ıssız bir adaya düşen ve zorlu çevre koşullarına uyum sağlamayı öğrenmesi gereken bir robotun, Rozzum Ünite 7134'ün, kısaca Roz’un yavaş yavaş adadaki hayvanlarla ilişki kurmasını ve yetim bir kaz yavrusunun evlat edinmesini konu alıyor. Vahşi Robot, kendini keşfetme üzerine güçlü bir hikâye, teknoloji ve doğa arasındaki köprünün heyecan verici bir incelemesiyle, canlı olmanın ve tüm canlılara bağlı olmanın ne anlama geldiğinin dokunaklı bir keşfi.

The Platform 2

HD 5.647 2024
Gizemli bir lider, dikey hücrelerden oluşan acımasız bir sistemde kendi kanunlarını dayatırken yeni gelen biri, şaibeli yiyecek dağıtım yöntemine karşı mücadele eder.

Azrail

HD 5.865 2024
Kimsenin konuşmadığı bir dünyada, dindar bir kadın, hapishanesinden kaçan genç bir kadını avlar. Acımasız liderleri tarafından yeniden yakalanan Azrael, çevredeki vahşi doğanın derinliklerindeki kadim bir kötülüğü yatıştırmak için kurban edilecektir.

Beterböcek Beterböcek

HD 7.207 2024
Beklenmedik bir aile trajedisinin ardından, Deetz ailesinin üç nesli Winter River'daki evlerine geri döner. Beterböcek'in hâlâ peşini bırakmadığı Lydia'nın hayatı, asi genç kızı Astrid'in tavan arasındaki gizemli kasaba maketini keşfetmesi ve Öbür Dünya'ya açılan kapının kazara açılmasıyla altüst olur. Her iki âlemde de sorunlar baş gösterirken birinin Beterböcek'in adını üç kez söylemesi ve yaramaz iblisin kendi tarzı karmaşayı ortaya çıkarmak için geri dönmesi artık an meselesidir.

Hellboy: The Crooked Man

HD 4.8 2024
Hellboy ve çaylak bir BPRD ajanı 1950'lerin kırsal Appalachia'sında mahsur kalır. Orada, Hellboy'un geçmişiyle sorunlu bir bağlantısı olan yerel bir şeytanın yönettiği cadıların musallat olduğu küçük bir topluluk keşfederler

Terrifier 3

HD 7 2024

The Killer's Game

HD 6.3 2024
Hikâye, ölümcül bir hastalık teşhisi konulan suikastçı Joe Flood’un, kendisine yönelik bir suikast düzenlemeye karar vermesiyle başlar. Ancak daha sonra yanlış teşhis edildiğini öğrenir ve kiraladığı suikastçılar tarafından hedef alınır. Joe, eski sevgilisi Macy’yi korumak ve hayatta kalmak için eski meslektaşlarına karşı savaşmak zorunda kalır. Birlikte Avrupa’yı dolaşarak kaçmaya çalışırlar.

탈출: 프로젝트 사일런스

HD 7.1 2024

Joker: İkili Delilik

HD 5.8 2024
Zamanla kendi kimliğinden uzaklaşıp Joker kimliğine bürünen Arthur Fleck’in hayatına odaklanılan Joker filminin devam halkası olan Joker: Folie à Deux’da, Joker karakterine bir kez daha Joaquin Phoenix hayat veriyor. Joker’in aynı derecede dengesiz olan muadili Harley Quinn rolünü ise Lady Gaga üstleniyor.

Filmler

HD

Cevher

2024 Movie
HD

Vahşi Robot

2024 Movie
HD

Deadpool & Wolverine

2024 Movie
HD

The Platform 2

2024 Movie
HD

Azrail

2024 Movie
HD

Alien: Romulus

2024 Movie
HD

Terrifier 3

2024 Movie
HD

Çılgın Hırsız 4

2024 Movie
HD

Ters Yüz 2

2024 Movie
HD

Heavenly Touch

2009 Movie
HD

The Killer's Game

2024 Movie
HD

Joker: İkili Delilik

2024 Movie