The Substance

HD 7.4 2024
Η Ελίζαμπεθ Σπαρκλ είναι βραβευμένη με το δικό της αστέρι στη λεωφόρο της δόξας, τηλεοπτική γυμνάστρια. Όταν θα την απολύσει ο αδίστακτος καναλάρχης επειδή πάτησε τα 50 κι αυτός ψάχνει "φρέσκο κρέας" για το πρωινό του σόου, θα βρεθεί χωρίς δουλειά και σύντροφο, μόνη στο τεράστιο σπίτι της όπου δεσπόζει το αλα-Ντόριαν Γκρέι αγέραστο πορτραίτο της. Τότε θα δεχτεί να δοκιμάσει μια περίεργη "Ουσία" που της υπόσχεται μια άλλη εκδοχή του εαυτού της, νεότερη και ομορφότερη.

Το Ατίθασο Ρομπότ

HD 8.61 2024
Η επική περιπέτεια ακολουθεί το ταξίδι ενός ρομπότ - σειρά ROZZUM μονάδα 7134, εν συντομία Ρόζι - που ναυαγεί σε ένα ακατοίκητο νησί και πρέπει να προσαρμοστεί στο αφιλόξενο περιβάλλον, ενώ σταδιακά χτίζει σχέσεις με τα ζώα στο νησί και γίνεται ο θετός γονιός ενός ορφανού χηνόπουλου.

Η Πλατφόρμα 2

HD 5.646 2024
Όταν ένας μυστηριώδης αρχηγός επιβάλλει διά νόμου ένα βάναυσο σύστημα κάθετων κελιών, μια νέα άφιξη μάχεται μια αμφιλεγόμενη μέθοδο διανομής φαγητού.

Azrael

HD 5.9 2024
Σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν μιλάει, μια ευσεβής γυναίκα κυνηγάει μια νεαρή γυναίκα που έχει αποδράσει από τη φυλακή. Όταν συλλαμβάνεται ξανά από τους αδίστακτους ηγέτες, η Αζραέλ πρόκειται να θυσιαστεί για να κατευνάσει ένα αρχαίο κακό βαθιά μέσα στη γύρω ερημιά.

Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης

HD 7.211 2024
Ο Σκαθαροζούμης επιστρέφει! Μετά από μία αναπάντεχη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Ντιτζ επιστρέφουν στο Γουίντερ Ρίβερ. Ακόμα στοιχειωμένη από τον Σκαθαροζούμη, η ζωή της Λίντια ανατρέπεται όταν η επαναστάτρια έφηβη κόρη της, η Άστριντ, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα και η πύλη στον άλλο κόσμο ανοίγει κατά λάθος. Με μεγάλους μπελάδες να αναστατώνουν και τους δύο κόσμους, είναι θέμα χρόνου πότε κάποιος θα αναφωνήσει το όνομα του Σκαθαροζούμη τρεις φορές, για να επιστρέψει αυτός ο σκανταλιάρης δαίμονας προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερο χαμό.

Hellboy: The Crooked Man

HD 4.8 2024

The Killer's Game

HD 6.3 2024

탈출: 프로젝트 사일런스

HD 7.1 2024

Joker: Τρέλα για Δύο

HD 5.8 2024
Δύο χρόνια αφού δολοφόνησε ζωντανά στην τηλεόραση τον Μάρεϊ Φράνκλιν, ο Άρθουρ Φλεκ, τρόφιμος ασύλου πλέον, ερωτεύεται τη μουσικο-θεραπεύτρια του ιδρύματος, τη Λι. Καθώς οι δυο τους μοιράζονται μια κοινή ψυχοπάθεια μέσω της μουσικής, οι οπαδοί του Άρθουρ δημιουργούν κίνημα προς απελευθέρωση του.