A vad robot

HD 8.615 2024
A vad robot Rozzum 7134 (röviden „Roz”), egy jövőbeli robot krónikája, aki egy lakatlan szigeten vetődik partra. A túlélés és felfedezés meséje akkor kezdődik, amikor Roz váratlanul egy árva kisliba védelmezője lesz, akit Csiricsőrnek nevez el. Együtt harcolnak a túlélésért a zord környezetben, de csak egy különc állatokból álló összetartó csapat segítségével tudnak boldogulni, akik először a barátaik lesznek, majd együtt egy nagy családdá válnak. Roz és csapata végül megmentik a szigetet a robotinváziótól, melyet Roz gyártója indít, mert minden áron vissza akarja hozni az elvadult robotot a civilizációba.

A szer

HD 7.4 2024
Álmodtál már arról, hogy legyen egy jobb verzió belőled? Te lennél, csak jobb. Minden tekintetben. Új, fiatalabb, jobb, szebb, egy tökéletesebb verziója önmagadnak. És csak egy szabály van: meg kell osztanotok az időt. Egy hét neked, egy hét neki. Tökéletes egyensúly szükséges. Mert ti ketten egyek vagytok. Valami ilyesmit állít magáról a rejtélyes Substance, az Anyag, ami jobb életet ígér az egyszervolt hollywoodi csillag, de már a tévés műsoroknak sem kellő Elisabeth Sparkle-nak (Demi Moore), akinek hiúságánál csak az újra felvillanó rivaldafény utáni vágya nagyobb. Üzletet köt tehát, és - erre nincs jobb szó - megszületik Sue (Margaret Qualley), aki földöntúli módon gyönyörű, mindenkit az ujja köré csavaró fiatal nő, aki Elisabeth vágyott életét kezdi élni. Mohón, felhőtlenül és felelőtlenül. Úgy, hogy arra nem elég csupán minden második hét. Az egyensúly viszont valóban fontos. „Mert ti ketten egyek vagytok.”

A platform 2.

HD 5.664 2024
Miután egy titokzatos vezető ráhúzza saját törvényeit egy szintekre bontott kegyetlen börtön működésére, egy új érkező lázadást szít az ételelosztás módja ellen.

Azrael

HD 5.982 2024

Beetlejuice Beetlejuice

HD 7.21 2024
Beetlejuice visszatér! Egy családi tragédia arra készteti a Deetzek három generációját, hogy visszatérjenek rég elhagyott Winter River-i otthonukba. Lydia (Winona Ryder), akit az évek során a különc Beetlejuice (Michael Keaton) emlékei kísértettek, pánikba esik, amikor lázadó tinédzser lánya (Jenna Ortega) felfedezi a padláson a város titokzatos makettjét, és akaratlanul is kaput nyit a túlvilágra. Hamarosan kiderül, hogy súlyos veszélyek fenyegetik mindkét világot. Mivel Beetlejuice készen áll arra, hogy pusztítást végezzen, ha csak háromszor kimondja a nevét, a káosz elszabadul. Tim Burton, akit olyan filmek Oscar-díjra jelölt munkáiról ismerhetünk, mint az Alice Csodaországban és a Charlie és a csokoládégyár, újra összeáll Michael Keatonnal, hogy felújítsa a kultikus klasszikusukat. Jenna Ortega és a legutóbbi, Wednesday című projektjük kulcsfontosságú írói csatlakoznak hozzájuk, és egy egyedülállóan komikus utazást ígérnek a természetfeletti világba.

Hellboy: The Crooked Man

HD 4.9 2024

Bohócrém 3.

HD 7.029 2024

The Killer's Game

HD 6.3 2024
Egy veterán bérgyilkost életveszélyes betegséggel diagnosztizálnak, és engedélyezi, hogy megöljék. Miután elrendeli a gyilkosságot, egy sereg volt kollégája csap le rá, miközben egy új információra derül fény. Őrület veszi kezdetét.

Project Silence

HD 7.1 2024
Baleset történik egy ködös hídon, és emiatt egy ismeretlen fenevad szabadul el.

Joker: Kétszemélyes téboly

HD 5.819 2024
Az Arkham Elmegyógyintézet legőrültebb lakója, Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) kiszabadul a rács mögül, és nincs egyedül. Vele tart egy nő (Lady Gaga), aki maga sem a kiegyensúlyozottság szobra. Gotham City sötét, mocskos utcáin újra elszabadul a káosz és az erőszak. Pedig ők csak azt akarták, amit a város összes „normális” lakója: szerelmet, megértést és lángokat. De az ő útjuk nem normális út…

Filmek

HD

A vad robot

2024 Movie
HD

A szer

2024 Movie
HD

Deadpool & Rozsomák

2024 Movie
HD

Alien: Romulus

2024 Movie
HD

A platform 2.

2024 Movie
HD

Azrael

2024 Movie
HD

Bohócrém 3.

2024 Movie
HD

Gru 4

2024 Movie
HD

Agymanók 2.

2024 Movie
HD

Heavenly Touch

2009 Movie
HD

The Killer's Game

2024 Movie
HD

Project Silence

2024 Movie

Most játszottak