Субстанцията

HD 7.4 2024
Залязваща знаменитост решава да използва наркотик на черния пазар - вещество за клетъчно възпроизвеждане, което временно създава по-млада и по-добра версия на самата нея.

Дивият Робот

HD 8.601 2024
След корабокрушение интелигентен робот на име Роз се озовава на необитаем остров. За да оцелее в суровата среда, Роз се свързва с животните на острова и се грижи за осиротяло бебе гъска.

Платформата 2

HD 5.647 2024

Азраел

HD 5.865 2024
В свят, в който никой не говори, благочестива общност, ръководена от жени, преследва млада жена (Уийвинг), която е избягала от своя затвор. Заловена отново от безпощадните лидери, Азраел трябва да бъде пожертвана, за да се омилостиви древно зло, бродещо из местните гори. Тя обаче е на друго мнение и няма да се спре пред нищо, за да подсигури свободата и оцеляването си.

Бийтълджус Бийтълджус

HD 7.209 2024
Тридесет и шест години след събитията от първия филм семейство Дийтз се завръща у дома в Уинтър Ривър след неочакваната смърт на Чарлз Дийтз. Животът на Лидия се преобръща с главата надолу, когато непокорната ѝ дъщеря тийнейджърка Астрид открива мистериозния модел на града на тавана, а порталът към отвъдния свят случайно се отваря, освобождавайки Бийтълджус.

Хелбой: Кривият човек

HD 4.8 2024
Хелбой (Джак Кеси) и Боби Джо Сонг (Аделин Рудолф) – агент-новобранец от Бюрото за паранормални изследвания и отбрана, са блокирани в провинциалните райони на Апалачите след влакова катастрофа, докато транспортират променящ формата си паяк, който успява да избяга. В стремежа си да заловят създанието, както и да намерят телефон, на който да се обадят за подкрепление, двамата се впускат в рискована авантюра. Не след дълго те срещат бившия войник Том Ферел (Джеферсън Уайт), който им предлага помощ. По време на пътуванията им, Том им разказва за срещата си с Джеремая Уиткинс – крадец, който е бил екзекутиран за престъпленията си, преди да се превърне в свръхестествено същество, известно като „The Crooked Man„(букв. превод: Кривият човек).

Терифайър 3

HD 7 2024
Тиха нощ, свята нощ… ужасяваща нощ! Тази година коледните празници идват още през октомври и се превръщат в кървава баня – от добродушния белобрад старец няма и следа, а в емблематичния червен костюм се е намърдал зловещият клоун Арт.

Убийствената игра

HD 6.3 2024
Стейтъм ще играе наемен убиец, който е разтърсен от новината, че е болен от тежка болест и няма да живее дълго. Тогава той решава да се остави да бъде убит, за да си спести болките. След като обявява, че е готов да умре, отчаяният убиец установява, че диагнозата е била погрешна.

Проект Тишина

HD 7.1 2024
В гъстата мъгла на един мост става верижна катастрофа. Във фургон превозваш еспериментални бойни кучета вследствие на катастрофата е разбит и всички кучета са на свобода. За всички хора, които са на моста кошмарът се превръща в оцеляване на живот и смърт.

Жокера: Лудост за двама

HD 5.8 2024
Докато се бори с двойната си самоличност, Артър Флек не само се натъква на истинска любов, но и открива музиката, която винаги е била в него.